Щороку 1 вересня у коледжах Львівського національного аграрного університету проходить традиційне святкування Дня Знань та початку нового навчального року. З цієї нагоди ректор ЛНАУ, доктор біологічних наук, професор, академік НААНУ, дійсний член Академії вищої школи України В.В. Снітинський особисто відвідав Екологічний, Франківський та Стрийський коледжі. Золочівський, Вишнянський, Горохівський, Тлумацький та Чернівецький коледжі відвідали представники керівництва університету.

Володимир Васильович звернувся з вітальним словом до першокурсників, студентів, батьків, адміністрації, та наголосив, що двері Львівського НАУ гостинно відкриті для студентів коледжу, де вони мають можливість здобути вищу освіту і стати конкурентоспроможними фахівцями європейського рівня.

В рамках святкування згідно з наказами ректора Львівського національного аграрного університету № 167, № 168, № 169, №172, №173, №174 за багатолітню сумлінну працю, високий професіоналізм та впровадження інноваційних технологій у навчальну роботу працівники коледжів ЛНАУ були нагороджені почесними грамотами. Тексти наказів додаються.

Ректорат та весь професорсько-викладацький склад вітає студентів коледжів, викладачів, батьків з початком нового навчального року і бажає миру, злагоди, любові. Бережіть і примножуйте традиції нашого славного навчального закладу.