27 жовтня 2017 року ЛНАУ відвідала делегація представників Латвійської республіки на чолі з Міністром землеробства Янісом Дуклавсом. У складі делегації були заступник Державного секретаря Міністерства землеробства Латвії Рігонда Крієвіня, депутат Сейму Латвії, голова депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Україною Айнарс Межуліс, почесний консул Латвійської республіки у м. Львові Володимир Гарцула. Делегацію супроводжував заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета.

Ректор університету Володимир Снітинський зробив презентацію нашого університету, в якій розповів про історію нашого вишу, його сьогодення та плани на майбутнє. Під час зустрічі було відзначено успішну співпрацю з Латвійським сільськогосподарським університетом, де наші викладачі проходять стажування, беруть участь разом зі студентами в наукових конференціях.

Міністр землеробства Яніс Дуклавс розказав про систему вищої освіти у Латвії загалом та про особливості аграрної освіти. Сторони підтвердили свою зацікавленість у подальшій співпраці, яка  передбачає участь у спільних проектах ЄС, стажування викладачів, мобільність студентів.