Нещодавно студенти, викладачі та працівники факультету механіки та енергетики за власні доброчинні пожертви придбали автономний автоматичний обігрівач для машини управління вогнем артилерійських дивізіонів бригадної артилерійської групи, яка входить до складу 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади, що в цей час виконує бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України в Донецькій області.

Автономний автоматичний обігрівач, а також маскувальні сітки, теплі речі, домашні продукти та різноманітні смаколики, що зібрані для воїнів-артилеристів 28-ї ОГвМБр з допомогою колективу факультету механіки та енергетики Львівського НАУ, волонтерського товариства «Голуби миру  Св. Покрови», а ще – доброчинців В.В. Герасимчука, М.С. Романович та В.М. Ярича, були доставлені та передані командуванню бригадної артилерійської групи волонтерами – доцентами університету І.М. Флисом та З.О. Гошком з нагоди професійного свята наших захисників – в День ракетних військ і артилерії Збройних Сил України.

Командування 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади висловило слова щирої поваги і вдячності за надану безкорисливу допомогу всьому колективу студентів, викладачів та працівників факультету механіки та енергетики в особі ректора університету, академіка НААН України В.В.Снітинського, а також всім іншим волонтерам та доброчинцям, які долучились до цього.