У п’ятницю, 10 листопада, у Всесвітній день науки у Львівському Будинку вчених відбулися урочисті заходи з нагоди вручення премій талановитим науковцям. Участь у заході взяли керівники Львівської обласної державної адміністрації, Західного наукового центру НАН України і МОН України.

Під час свого виступу голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив: «Сьогодні вами пишаються ваші батьки та родини. Ваш статус дає можливість відверто і сміливо дивитися в очі в будь-якій аудиторії і вести дискусію. Дуже хотів би, щоб ви долучалися до роботи в органах державної влади та змогли застосувати здобуті знання, адже тут як ніде потрібні розумні і талановиті люди. Не залишайтесь лише з підручниками, з науковими статтями, ідіть до людей. Ви маєте з чим до них прийти й можете їх повести за собою. Бажаю успіхів, творчого злету, натхнення і перемог».

Опісля за наукові досягнення, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та Світі, та з нагоди Всесвітнього дня науки, відомим ученим і знаним фахівцям вручили 30 дипломів та премій, талановитим молодим ученим і спеціалістам – 120 дипломів та премій. Серед них четверо працівників нашого університету:

  • д.е.н., в.о. професора, завідувач кафедри землеустрою Роман Михайлович Курильців;
  • к.с.-г.н., в.о. доцента кафедри тваринництва і кормовиробництва Мар’яна Ярославівна Іванків;
  • к.с.-г.н., в.о. доцента кафедри екології Наталя Ярославівна Лопотич;
  • канд. техн. наук, в.о. доцента кафедри автомобілів і тракторів Віктор Олександрович Дадак.