Шановні колеги!

Наближається велике свято для всіх дітей, однак, на жаль, є ті, хто в силу певних обставин не часто отримує подарунки та бачить добро в житті. Ми говоримо про дітей, обділених батьківською ласкою, тому у  цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртовані і підтримати їх.

Львівський національний аграрний університет проводить благодійну акцію для дітей-сиріт «Стань помічником Миколая» з метою підтримки Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації (м. Львів, вул. Левандівська, 17-В).

У цьому закладі навчаються понад 40 вихованців  віком до 18 років, які потребують нашої опіки, турботи та матеріальної допомоги. Для їхнього всебічного розвитку потрібні: кольоровий принтер+сканер, спортивний інвентар, різні розвиваючі ігри, канцтовари, комплекти для вишивання картин бісером, іграшки і т.д.

Скриньки для пожертви розташовані у деканатах всіх факультетів, гуртожитках та у фойє головного корпусу.

Збір коштів триватиме до 13 грудня.

Одержувач: Профспілкова організація Львівського національного аграрного університету

Р/р 26007000003988

ЗКПО 20823258,

МФО 300023,

ПАТ «Укрсоцбанк»

Призначення платежу: Допомога дітям-сиротам

Деталі за телефоном: +38 (098)-882-89-87

Не залишайтесь байдужими! Кожен працівник університету повинен виконати свій християнський обов’язок. Ми усі одна велика родина – родина українців, які творять своє майбутнє і майбутнє ближніх. 

З повагою:

ректор ЛНАУ,академік НААНУ          Снітинський В. В.