21 грудня відбулося засідання Львівського обласного комітету профспілки працівників АПК та його президії «Про проведену роботу в 2017 році в здійсненні захисту трудових прав і соціальних інтересів працюючих та завдання на 2018 рік».

Голова обласної організації профспілки Михайло Іванович Тарнавський виступив з ретельним аналізом проведеної роботи профспілкових організацій області, підбив підсумки, вказав на недоліки.

За результатами роботи первинну профспілкову організацію Львівського національного аграрного університету визнано найкращою.

Також первинну профспілкову організацію ЛНАУ нагороджено Подякою голови федерації профспілок України Григорія Васильовича Осового за активну роботу з оздоровлення дітей та підлітків, вагомий внесок в організацію дитячої оздоровчої кампанії в 2017 році та за участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок у номінації «Дитинство на долонях».

За високий професіоналізм, активну роботу з проведення профілактичних заходів, спрямованих на попередження виробничого травматизму та професійної захворюваності в області, плідну співпрацю та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці нагороджено керівника з охорони праці ЛНАУ Василя Миколайовича Ціцького.

Щиро вітаємо всіх працівників університету з отриманими нагородами!