У Запорізькому національному технічному університеті проходив Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Зварювання». На конкурс було представлено 62 роботи. За підсумками роботи конкурсної комісії (І – заочного етапу) 25 робіт номіновані на ІІ етап конкурсу – підсумкову науково-практичну конференцію, яка відбулася 4 квітня 2018 року. Мета конференції – визначення переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, обмін інформацією стосовно наукових розробок студентів у галузі зварювання.

За результатами роботи підсумкової науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія постановила за комплексну наукову роботу «Вплив структурної мікрогетерогенності порошкового дроту на абразивну зносостійкість електродугових покриттів» нагородити Дипломами ІІ ступеня двох студентів факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету – Богдана Занька та Богдана Гнатіва (гр. Ен-21). Наукові керівники – завідувач кафедри електротехнічних систем професор О.С. Калахан та асистент В.Р. Левонюк.

Щиро вітаємо студентів, наукових керівників і колектив кафедри електротехнічних систем та зичимо подальших наукових здобутків.