21 квітня 2018 року у Львівському національному аграрному університеті відбувся ІІІ Дитячий танцювальний фестиваль-конкурс «Зернятко», організатором якого є Львівське відділення національної хореографічної спілки України та Львівський національний аграрний університет. У фестивалі взяли участь понад 30 танцювальних колективів Львівської області та один колектив із м. Калуш Івано-Франківської області. Оцінювали виступ: голова журі – Заслужений працівник культури України, голова Львівського відділення національної хореографічної спілки України Побєда Харісов; керівник відділу з організації виховної роботи студентів університету Оксана Качмар; провідний методист хореографічного жанру відділу культури і туризму Жовківської РДА Оксана Кунинець; голова молодіжно-дитячої організації  «Майбутнє дітям» Валерій Бернадський та ведуча конкурсу Антоніна Барнадська.

Директор фестивалю, голова Львівського відділення Національної спілки хореографів України Побєда Харісов подякував усім керівникам колективів та батькам за те, що сприяли участі дітей на фестивалі, творчу співпрацю і презентацію хореографічних досягнень. З привітальним словом від голови оргкомітету фестивалю, ректора ЛНАУ, академіка НААНУ Володимира Снітинського звернулася до учасників свята керівник підрозділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар, яка побажала розквіту «маленьким зерняткам», здоров’я, радості і творчих успіхів усім колективам. Фестиваль проніс гасло нашого університету «Твої плоди зберуть нащадки», оскільки з творчих «зерняток» в майбутньому виростуть справжні особистості, які зберігатимуть українські традиції та звичаї та будуть примножувати досягнення рідного народу. Гостем фестивалю став Заслужений діяч мистецтв України, актор Національного академічного драматичного театру ім. М. Заньковецької Юрій Чеков, який подякував організаторам заходу за те, що такий фестиваль проводиться з участю наймолодших учасників хореографічних колективів і саме в цьому закладається зернятко в майбутнє європейської України.

Усі колективи показали високий рівень хореографічних номерів, естетику костюмів, цікаві постановки і були нагороджені дипломами та медалями фестивалю.

Висловлюємо щиру подяку організаторам ІІІ Дитячого танцювального фестивалю-конкурсу «Зернятко» та бажаємо творчих успіхів усім учасникам фестивалю.