31 травня 2018 року ЛНАУ з офіційним візитом відвідала делегація Державного університету штату Пенсильванія (США). Делегацію очолював декан коледжу сільськогосподарських наук доктор Річард Роуш. У її складі були професор кафедри економіки сільського господарства, соціології та освіти Державного університету штату Пенсильванія Джейсон Харпер, дорадник Пенсільванської дорадчої служби, науковий працівник університету Карла Снайдер, консультант програми WIRA для молодих науковців штату Пенсильванія Юрій Бігун.

Метою зустрічі була активізація та розвиток співпраці Державного університету Пенсильванії з Львівським національним аграрним університетом. Ця співпраця була започаткована ще у 2003 році та дала плідні результати у формі стажування викладачів, обміну студентами, удосконалення організації  освітнього процесу тощо.

У рамках візиту відбувся круглий стіл делегації Державного університету штату Пенсильванія з представниками адміністрації та науково-педагогічними працівниками ЛНАУ. Ректор університету академік Володимир Снітинський і декан коледжу доктор Річард Роуш відзначили широкі можливості для співпраці між університетами, окреслили коло питань у сфері наукової та освітньої діяльності, в яких ця співпраця є особливо перспективною. З інформацією про досягнення й потенціал Львівського національного аграрного університету виступила керівник відділу міжнародних зв’язків Ольга Іщенко. Наші гості повідомили про високий інтерес американських учених до процесів, що відбуваються в аграрному секторі України, та зацікавлення в реалізації  спільних наукових проектів. Спогадами про участь у програмах співпраці між обома університетами, яка мала місце в минулому, поділилися доценти Богдан Гулько, Роман Шмиг, Богдан Кректун.

Делегація університету штату Пенсильванія відвідала музей історії Львівського національного аграрного університету, низку навчально-наукових  лабораторій. За результатами візиту визначені заходи, які забезпечать зміцнення контактів між навчальними закладами двох континентів. Керівники ЛНАУ та коледжу сільськогосподарських наук висловили переконання, що співпраця наших університетів отримає подальший розвиток.