8 листопада у приміщенні Львівського театру «Воскресіння» відбувся показ вистави «Поїзд зі Львова». В залі були присутні лише студенти, викладачі та працівники Львівського національного аграрного університету, тобто актори демонстрували виставу спеціально для представників ЛНАУ.
Завдяки чудовій грі акторів поціновувачі театрального мистецтва мали змогу побачити фрагменти з життя Львова – такого, яким він був у 20–40-х роках минулого століття. Сюжет вистави побудований на ностальгічних спогадах двох старших людей. Ці спогади світлі, оскільки вони були тоді молодими, і водночас гіркі, тому що потім їх торкнулась війна і переселення на польські землі, а також заслання в Сибір.
У виставі звучить жива ретро-музика, усі вокальні партії актори також виконують на живо, тому глядачі отримали унікальну можливість почути автентичні пісні, які були популярні у довоєнному Львові.


Присутні отримали незабутні враження, позитивні емоції від вистави, і з нетерпінням чекають наступної зустрічі з театральним мистецтвом.
Висловлюємо подяку організаторам вечора за можливість долучитися до культурного життя Львова.