6-8 листопада 2018 року актова зала Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) зібрала обдаровану молодь на VІІІ Всеукраїнський студентський фестиваль естрадної пісні «Пісня буде поміж нас».

Мета фестивалю – популяризація української пісні, тому на розгляд висококомпетентного журі учасники фестивалю представляли по 2 пісні, виконання кожної із яких оцінювалось за 50-бальною шкалою. Основним критерієм були висока сценічна майстерність та манера виконання.

Калейдоскоп із солістів, дуетів, тріо, ансамблів, вокально-інструментальних ансамблів із різних регіонів України був вражаючим. Найкращі з виконавців були запрошені на гала-концерт, де і відбулось нагородження дипломантів фестивалю.

Учасники гала-концерту, серед яких був і наш аспірант економічного факультету та старший лаборант кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Михайло Іващенко, вразили високим рівнем виконавської майстерності.

Усі з нетерпінням очікували хвилюючого моменту нагородження. І ось після закінчення концерту він, нарешті, настав. Із рук голови журі – професора Олександра Калустьяна – під бурхливі оплески глядацької зали Михайло Іващенко отримав Диплом І ступеня у номінації «Вокал». Переможною піснею фестивалю у його виконанні стала пісня на слова Дмитра Павличка «Два кольори». Виступ Михайла Іващенка було оцінено в 97 балів (зі 100 можливих).

Вітаємо Михайла Іващенка із високою нагородою і бажаємо успіхів та подальших перемог у творчості і науці.