Завершилася реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. За даними Українського центру оцінювання якості освіти для  проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО зареєструвалося 243122 особи, що становить 73% від очікуваної кількості цьогорічних учасників.

Майбутні учасники ЗНО до 30 квітня 2019 року на своїх особистих сторінках на сайті Українського центру оцінювання отримають запрошення-перепустки для участі у тестуванні.

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір подальшого шляху навчання і праці, свого місця в житті.

Колектив Львівського національного аграрного університету щотижня проводить зустрічі із майбутніми абітурієнтами Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської та інших областей. За період 2018–2019 навчального року викладачі кафедр університету провели профорієнтаційну роботу з випускниками понад 330 шкіл, ліцеїв, гімназій та 27 коледжів й училищ. Випускникам школи надається вичерпна інформація про Львівський національний аграрний університет, його структуру, основні напрямки підготовки фахівців, умови вступу, навчання, проходження навчальних і виробничих практик.

На кожному факультеті проведено День відкритих дверей, в рамках якого відбулися зустрічі з майбутніми абітурієнтами, їх батьками, вчителями, дирекцією шкіл та коледжів.

Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в самовизначенні та усвідомленні своїх цілей, потреб, цінностей. Головним завданням даної роботи у Львівському національному аграрному університеті є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців.