Однією із найяскравіших подій у Львівському національному аграрному університеті є День зустрічі з випускниками ювілейних років. Цього року це свято відбулося 25 травня 2019 року в Актовій залі університету і скликало випускників Львівського сільськогосподарського інституту, Львівського державного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету  1959, 1964, 1969, 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009, 2014 років випуску. Урочистості розпочалися виконанням державного гімну України «Ще не вмерла України» у виконанні Народної хорової капели «Джерела Розточчя». На початку свята учасники творчих колективів Львівського національного аграрного університету поклали квіти до меморіальної дошки Михайлові Тимофійовичу Гончару, видатному діячеві аграрної освіти і науки, Заслуженому працівнику Вищої школи України, багатолітньому ректорові  Львівського НАУ ( 1960–1988 рр.);  пам’ятника національному Героєві України, студентові нашого університету  Степанові Бандері; до меморіального знака Героям Небесної Сотні та Герою України Анатолію Жаловазі.

З вітальним словом до випускників різних років звернувся ректор університету, академік НААНУ В.В. Снітинський, який розповів про історію, розвиток і здобутки навчального закладу. Володимир Васильович, зокрема, наголосив на тому, що ЛНАУ пишається своїми вихованцями, серед яких відомі політичні та громадські діячі, авторитетні науковці, керівники установ і організацій, висококваліфіковані фахівці у сфері аграрного виробництва, які працюють по всій Україні та за її межами. Ректор висловив щиру вдячність усім, хто розвиває національну аграрну освіту і науку, працює у сфері сільськогосподарського адміністрування та виробництва, проектує і зводить споруди, береже землю від екологічних бід, вирощує хліб і плекає сади та найважливіше – примножує традиції і гідно несе славу одного із провідних аграрних закладів вищої освіти України – Львівського національного аграрного університету.

Своїми незабутніми спогадами про навчання в університеті, студентські роки та досягнення відомих випускників університету розповів Петро Панасович Комар, випускник факультету агротехнологій і екології 1974 року, голова асоціації випускників Львівського національного аграрного університету, начальник Західного регіонального відділу Державного комітету фінансового моніторингу України. До усіх присутніх звернувся Петро Павлович Нагайовський, випускник факультету механіки та енергетики 1983 року, командир 2 роти батальйону «Нічні тіні» 14 бригади, який розповів про воєнні будні на Сході, побратимів та найважливішу мету кожного військового – закінчити війну та здобути мир для рідної України.  Військовий кореспондент Влад Якушев, який теж став поважним гостем нашого свята, подарував ректорові ЛНАУ Володимиру Снітинському та деканові факультету механіки та енергетики Степану Ковалишину книгу, присвячену мужнім захисникам України, серед яких є випускник університету – Петро Нагайовський.

До випускників ювілейних років із привітанням звернувся голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету Віктор Аторвін, який запевнив, що теперішнє студентство продовжить славні традиції університету і своєю працею та навчанням буде намагатися гідно нести ім’я випускника ЛНАУ.

Творчим дарунком для усіх присутніх у залі стали виступи колективів та учасників художньої самодіяльності університету: Народного ансамблю танцю «Первоцвіт» (художній керівник Заслужений працівник культури України Побєда Харісов, балетмейстер Вікторія Юрків-Савюк), чоловічого  вокального ансамблю Народної хорової капели «Джерела Розточчя» (керівник Марія Мандзак), Народного ансамблю «Троїсті музики» (керівник Христина Венгрин), вокального ансамблю у складі Андрія Висоцького, Олексія Качмара, Маркіяна Маїка та Марії Мандзак, вокалістів – Марти Павлів, Христини Зозулі, Христини Мозуль, Христини Пустовит. Програму вела Христина Мозуль, яка побажала усім мирного неба над Україною. Завдяки українській пісні, поетичному слову, запальним танцям випускники повернулись у світ молодості, студентської дружби, у роки навчання.

Завершилося свято гімном університету. Пам’ятні фотографії, зустрічі з рідними факультетами, викладачами залишаться у літописі ЛНАУ.

Alma mater – Львівський національний аграрний університет – у День зустрічі з випускниками розквіт від радісних усмішок, приємних та дорогих спогадів.