26 грудня 2019 року представники хору Львівського національного аграрного університету, очолювані головним хормейстером Василем Васильовичем Солонецьким, відвідали будинок сімейного типу у м. Дубляни, зокрема сім’ю Наталії Ярош. В ході візиту представники хору передали подаруночки від Святого Миколая для діточок цієї сім’ї.

Організація цього візиту, звичайно, не була б можливою без самого хору, учасники якого кілька днів до того, зокрема 21 грудня, колядували у різних структурних підрозділах ЛНАУ та отримали за свою коляду винагороду, яку всіляко висловлювали та виражали ректор університету, перший проректор, проректор з наукової роботи, проректор з адміністративно-соціальних питань, директорка навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти, начальниця відділу кадрів та декани факультету агротехнологій і екології, будівництва та архітектури, економічного та землевпорядного факультетів, а також факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету. Особливу подяку висловлюємо ректору Володимиру Васильовичу Снітинському, який зініціював процес відновлення хору ЛНАУ, керівниці відділу з виховної роботи зі студентами Анжелі Михайлівні Кузі та Василю Васильовичу Солонецькому – хормейстеру, який своїм позитивним підходом до справи допоміг цьому візиту відбутись. А ще варто згадати, що хор складається зі студентів та викладачів ЛНАУ, які представляють усі вищезгадані факультети.

Висловлюємо також подяку пані Наталі та її діточкам за гарний прийом колядників, за гарні віршики та співаночки… Дякуємо усім вам – тим, хто у цей день приділив свій час добрій справі!

Різдво Христове – Різдво віри, надії та любові!

Христос Рождається! Славімо Його!