Цього року настала шоста річниця однієї з найбільш трагічних сторінок в історії незалежності нашої України: жорстоких зіткнень в Києві 18-20 лютого, кульмінацією яких став розстріл беззбройних активістів на вулиці Інститутській. Внаслідок цих подій загинуло понад 100 людей, більше тисячі отримали поранення. Кілька десятків людей пропали безвісти.
Але Революція Гідності об’єднала людей, які повстали проти насилля, несправедливості, порушення європейських демократичних цінностей та прав людини.
Небесна Сотня своїм життям здобула свободу для мільйонів українців і дала шанс збудувати нову демократичну правову державу. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть у нашій пам'яті!
Ми живемо в час Героїв, і ці Герої зараз стоять на передовій, захищаючи ідеали незалежності на Сході, організовують допомогу нашим воякам, своєю щоденною копіткою роботою допомагають країні вийти з кризи. Саме ці люди сьогодні творять історію Української держави. І за це їм поклін і шана!
Багаторічна боротьба українців за вільне та щасливе майбутнє не завершена. Віримо, що вже скоро Гімн України зазвучить від Карпат і до Донбасу, а Небесна сотня споглядатиме із неба з гордістю за кожного, хто продовжив їх боротьбу за Україну.