19 лютого 2020 року у Науковій бібліотеці Львівського НАУ відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему «Життя та діяльність Андрея Шептицького – провідника української нації».
У вступному слові голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ Богдан Гнатів привітав усіх учасників і побажав успіхів, гострої думки та злагодженості у командних змаганнях.
Кожен факультет представив по дві команди. Молоді інтелектуали відзначилися екстравагантними назвами команд і нестандартним підходом до вирішення питань. Гру оцінювало вимогливе журі у складі: керівника інформаційного відділу університету Ірини Фостяк, капелана університету отця Івана Венгрина, голови ППО студентів та аспірантів Богдана Гнатіва, завідувача кафедри менеджменту імені Євгена Храпливого Юрія Дубневича.
Інтелектуальна гра цього року була дуже напруженою, дискусійною. Особливо цікавими були запитання від членів журі, завдяки яким було виявлено різносторонні знання студентів.
Цьогорічними переможцями стали:

І місце – команда «Мудрики» економічного факультету;
ІІ місце – команда факультету агротехнологій і екології «Ефект колібрі»;
ІІІ місце – команда «БудАрх» факультету будівництва та архітектури.
Усі команди за активну гру були відзначені грамотами. Переможцям було вручено символ гри «Що?Де?Коли?» – Мудру Сову, грамоти та солодкі подарунки.
Інтелектуальна гра підтвердила те, що студенти нашого університету ознайомлені з життям та діяльністю митрополита Андрея Шептицького, багато працюють над своїм інтелектуальним рівнем, цікавляться життям та діяльністю відомих українців і не залишаються осторонь усіх важливих подій, які відбуваються сьогодні.