20 лютого 2020 року біля пам’ятника Степану Бандері відбулося віче та поминальна панахида, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні.
До всіх присутніх звернувся ректор Львівського національного аграрного університету Володимир Снітинський: «Ми зібралися сьогодні біля пам’ятника Степану Бандері, який для усіх українських борців за волю став символом незламності духу, його чин та ідея виховали покоління українців, які не бояться диких орд зі сходу, бо для них Україна – понад усе».
Отець Іван Венгрин зазначив: «Сьогодні наші молитви присвячені душам загиблих на Майдані під час Революції Гідності. Ціною свого життя ці патріоти довели, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним».
Під час віча звучали пісні у виконанні Михайла Іващенка та зведеного хору викладачів і студентів ЛНАУ, а також відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героя України, жителя м. Дублян Анатолія Жаловаги.


Пам’ятаймо Героїв Небесної Сотні й усіх, хто віддав свої життя під час Революції Гідності й під час військового протистояння на сході нашої країни, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Їхній подвиг надихатиме не одне покоління!