Блаженніший Святославе, дозвольте привітати Вас із визначною датою у Вашому житті – 50-річчям від Дня народження!

Ви є справжнім духовним лідером, який із гідністю несе тягар відповідальності за Церкву і долю нашого народу. Прийміть нашу щиру вдячність за Вашу батьківську любов, яку Ви випромінюєте щодня, прекрасний приклад ревного служіння Господу, відкрите, добре серце, самовіддану і великодушну працю у Господньому винограднику.

В цей святковий день весь професорсько-викладацький склад, працівники та студенти Львівського національного аграрного університету бажають Вам натхнення, здоров’я й витривалості у викликах, яких, як ми знаємо, зараз немало терпить наша Церква, наша Україна й наш народ.

Для нас є великою честю, що Ви 31 січня цього року відвідали Львівський національний аграрний університет та прийняли диплом Doctor Honoris Causa ЛНАУ. Цей день увійшов у історію нашого університету, а Ваші слова науки та уділене благословення укріпили нас у прагненні наполегливо та чесно працювати для рідної землі, виховуючи справжнього українського господаря, який берегтиме її від екологічного лиха, щоби передати неушкодженою та плідною для прийдешніх поколінь.

Дякую Вам за підтримку дружніх взаємовідносин між нашим університетом та Церквою, за активну та непохитну патріотичну позицію, боротьбу за перемогу над агресором і за мир на українській землі. Сподіваюся, що наші взаємини й надалі залишатимуться такими ж добрими та благотворними.

Нехай Всемилостивий Господь благословить Ваше служіння, щоб через Ваш життєвий приклад люди приходили до пізнання Бога. Бажаю Вам міцного здоров’я і добробуту, довголіття, духовної радості та невичерпної наснаги. Нехай завжди Вас супроводжує переможна сила Господа нашого Ісуса Христа!

Главі УГКЦ,
Блаженнішому Святославу Шевчуку

з найкращими побажаннямиректор ЛНАУ,
академік НААНУ
Володимир Снітинський