На виконання Постанови Кабінету Міністрів України №392 від 20.05.2020 року, враховуючи рішення обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей та етапи послаблення карантину в цих областях, наказую:

1. Продовжити карантин у Львівському національному аграрному університеті, включаючи територіально відокремлені структурні підрозділи (Вишнянський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Горохівський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Екологічний фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Золочівський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Івано-Франківський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Стрийський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Тлумацький фаховий коледж Львівського національного аграрного університету, Чернівецький фаховий коледж Львівського національного аграрного університету), з 02.06.2020 по 05.06.2020 року з врахуванням послаблень карантинних заходів, визначених обласними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

2. Науково-педагогічним працівникам університету:

2.1. в період з 02.06 по 30.06.2020 р. взяти участь у підвищенні кваліфікації з дистанційного навчання;

2.2. забезпечити виконання індивідуального плану.

3. Керівникам структурних підрозділів розробити індивідуальні графіки виходу на роботу працівників інших категорій.

4. Бухгалтерії здійснювати оплату праці в період з 02.06.2020 по 05.06.2020 року відповідно до п. 77 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти та ст.113 Кодексу законів про працю України.

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 Ректор, академік НААНУ В.В. Снітинський