Шановні колеги, дорогі українці! Вітаю Вас із Днем Незалежності України!
Тисячолітня боротьба українського народу за право мати незалежну державу добре закарбувалась на сторінках нашої історії. Процес зародження й розвитку ідеї незалежної України виявився довготривалим, складним, а на деяких етапах й вельми суперечливим. Це великою мірою зумовлено непростою історичною долею українського народу, численними перешкодами на шляху становлення його національної самосвідомості, жорстокими переслідуваннями тих, хто намагався підняти національне питання в умовах чужоземного поневолення.
Але прагнення до свободи – визначальна цінність українців, що давала наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності. І зараз, у цей складний для країни час, ми продовжуємо відстоювати незалежність, волю, свободу, вкотре доводячи, що ми – згуртована незламна нація, єдина неподільна Україна, демократична європейська держава.
День Незалежності — це данина поваги борцям за свободу, це наше національне свято, що дає кожному українцю впевненість в завтрашньому дні. Це свято ставить перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною та прийдешніми поколіннями.
Від щирого серця бажаю кожному українцю злагоди та душевної величі, нехай серця наповнюються гордістю за нашу Державу!
Слава Україні!