8 вересня 2020 року відбулась чергова нарада з деканами факультетів, завідувачами кафедр та гарантами освітніх програм, які підлягають акредитації у 2020–2021 навчальному році.

У цьому навчальному році таких програм 15, з яких 12 програм бакалаврського (першого) рівня вищої освіти та 2 освітньо-наукові програми ОС «Доктор філософії».

Згідно з графіком акредитації, який оприлюднило Національне агентство з забезпечення якості вищої освіти, більшість акредитаційних експертиз призначено на жовтень-листопад 2020 року.

У травні-червні цього календарного року проходив цикл навчань щодо основних моментів підготовки та проведення акредитаційної експертизи. Зараз відбувається завершальна підготовка та обговорення відомостей про самооцінювання освітніх програм.

Варто відзначити, що освітні програми Львівського національного аграрного університету мають високий рівень зацікавленості зі сторони стейкхолдерів (підприємств, науково-дослідних установ, випускників, студентів та навіть їхніх батьків).

Бажаємо всім гарантам освітніх програм та учасникам освітнього процесу успішного проходження акредитаційної експертизи та продуктивної науково-педагогічної діяльності!