У третю неділю листопада ми відзначаємо одне чи не з найголовніших професійних свят – День працівників сільського господарства, свято тих, хто розумом і руками, душею і серцем щодня долучається до аграрних справ. Від імені колективу Львівського національного аграрного університету щиро вітаю Вас із цим святом.
Сільське господарство є стратегічною галуззю економіки України, має винятково важливе значення для процвітання й добробуту нашого народу. Українське село потребує активних, освічених молодих фахівців із новаторським мисленням, спроможних організувати сучасне виробництво, дати імпульс для розвитку сільських громад.
Наш університет робить значний внесок в ефективний розвиток сільського господарства. Ми беремо активну участь у створенні сучасної та дієздатної інфраструктури агропромислового комплексу, завдяки нашій наполегливій праці з року в рік удосконалюються технології сільськогосподарського виробництва.
Підготовка кваліфікованих кадрів, орієнтованих на потреби АПК, спроможних ефективно застосовувати отримані знання на практиці, націлених на постійний професійний ріст, – завдання колективу нашого університету. На зміцнення продовольчої безпеки України, її міжнародного авторитету спрямовані й наші зусилля з впровадження у виробництво прогресивних технологій, наукового забезпечення соціального відродження села.
З нагоди професійного свята бажаю викладачам і співробітникам, випускникам, студентам і аспірантам Львівського національного аграрного університету міцного здоров’я, щастя й добробуту, успіхів у всіх починаннях.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України. Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та достатку!

Ректор університету, академік НААН України
В.В. Снітинський