Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події 2013–2014 років не можуть залишити байдужими нас, справжніх українців – працівників, викладачів та студентів Львівського національного аграрного університету.
Львівський національний аграрний університет запрошує відвідати виставку «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини», на якій представлено 23 стенди із фото та текстом про життя наших Героїв-земляків. Виставку розміщено у фоє головного корпусу ЛНАУ, діятиме вона до 4 грудня. Експонати надані Львівським історичним музеєм.
Особливу увагу відвідувачів привертають стенди з Анатолієм Жаловагою та Володимиром Жеребним.


Щоразу, повертаючись до батьківської хати, Анатолій Жаловага, житель м. Дублян,  запевняв неньку й батька, що прийде той час, коли все зміниться в Україні. Був Анатолій професійним гандболістом. Обрав за професію справу, яку любив, досягнув звання майстра спорту. В такий важливий для України час не міг залишатися байдужим, розумів, що його місце – на Майдані. Героєм України став посмертно, адже 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській спортсмена наздогнала куля снайпера. У березні 2016 року його могилі було встановлено й освячено пам’ятник. З метою вшанування пам'яті свого випускника, який став Героєм Небесної Сотні, Вчена рада Львівського державного університету фізичної культури заснувала академічну стипендію імені Анатолія Жаловаги. Анатолій любив Україну, за неї він загинув.

Володимир Жеребний походив із селища Рудки Самбірського району. Любив математику, фізику, а особливо − історію. Багато читав і все намагався переосмислити. Захоплювався поезією і гарно декламував. Працював Володимир у Вишнянському коледжі Львівського національного аграрного університету. Коли востаннє їхав до столиці, хлопці спитали: «Навіщо, там ж затишшя?» На що Володимир відповів: «Я був там від початку. Стоятиму до перемоги». Загинув на вулиці Інститутській, кулі снайпера влучили в шию (в сонну артерію) та голову. Йому було лише 28 років… Володимиру Жеребному було присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).
Подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди залишиться у наших серцях і пам’яті. Віримо і надіємось, що ті втрати не були марними.