Шановний Олеже Миколайовичу!

Від імені Львівського національного аграрного університету засвідчую глибоку повагу та щиро вітаю педагогічний та студентський колектив з 65-ю річницею заснування Горохівського коледжу Львівського НАУ!
Зі словами вдячності хочеться звернутись до викладацького складу, титанічні зусилля та праця якого на нелегкій викладацькій ниві дають можливість студентам реалізувати себе у найрізноманітніших напрямах – навчанні, науці, творчості, спорті.
За 65 років діяльності Горохівський коледж підготував для аграрного сектору держави понад 20 тисяч фахівців, які своєю працею на посадах агрономів, зоотехніків, спеціалістів бухгалтерського обліку, керівників підприємств, органів державного управління та місцевого самоврядування зробили значний внесок в розвиток агропромислового комплексу регіону. Ви успішно запроваджуєте європейські підходи до підготовки нової генерації інтелектуальної еліти нації.
З нагоди ювілею прийміть щирі вітання та побажання творчої наснаги й успіхів! Бажаю, щоб Ваш досвід і професіоналізм, творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців й надалі служили зміцненню нашої держави, а Ваші випускники добрими справами підтримували авторитет Вашого закладу освіти!
Переконаний, що Ви і надалі будете зберігати та примножувати традиції своєї альма-матер, робити вагомий внесок у розвиток аграрної освіти та держави!
Бажаю, щоб сотні весен і зим сяяло для Вас сонце тепла й любові, віри й добра. Щоб оминала Вас журба, а доля щастя простеляла килимами, щоб Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету розквітав у мирі й Божій благодаті!

З повагою
ректор Львівського НАУ
академік НААНУ В.В. Снітинський