З нагоди Всесвітнього дня науки нагороджено переможців Міжнародної програми «Науковець року». Програма була підтримана рядом державних, наукових та громадських організацій, серед яких Міністерство освіти і науки України, представники Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Національна академія наук України, Академія будівництва України, Національна академія медичних наук України, ряд народних депутатів України. Програма «Науковець року» покликана робити надзвичайно потрібну нині справу – популяризувати на світовій арені наукову діяльність та вагомі досягнення в різних сферах науки.

Проведення заходу планувалось на 20 листопада 2020 року у м. Києві у Будинку Офіційних Прийомів, але у ситуації, яка склалась через світову пандемію, організатори заходу вирішили відмовитись від офіційної церемонії нагородження, а відзнаки відправити поштою.

Серед цьогорічних переможців Міжнародної програми «Науковець року» – Юрій Євгенович Фамуляк, завідувач кафедри технології та організації будівництва, кандидат технічних наук, доцент, який вже майже 30 років працює на викладацькій роботі в нашому університеті.

Сердечно вітаємо Юрія Євгеновича з науковим визнанням – отриманням ордена «Науковець року 2020», Почесної грамоти «За вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України» та із занесенням його імені до книги «Наукова еліта України».

Незламного Вам здоров’я, шановний Юрію Євгеновичу, подальших наукових здобутків та успіхів у всіх починаннях!