З приходом зими у кожен дім приходить передчуття свята. Діти готують листи до Миколая і розповідають у них про свої найзаповітніші мрії. Вони щиро вірять у диво, і диво таки стається, бо якщо поруч є той, хто любить і турбується, то всі перешкоди зникають і недосяжне стає близьким.
Свято Миколая пройшло, але подарунки не закінчилися. Тому 28 грудня 2020 року представники Львівського НАУ у складі керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк, капелана університету о. Івана Венгрина та директора Музею Степана Бандери Антоніни Білик відвідали Благодійний фонд «Християнський центр допомоги Анни-Марії».
Історія фонду почалась ще у 2016 році. БФ «Християнський центр допомоги Анни-Марії» опікується малозабезпеченими та багатодітними родинами. Облаштовано склад із речами, де кожна потребуюча сім’я може звернутися й отримати допомогу.
Одяг та взуття, іграшки, печиво, солодощі та багато іншого було передано у цей фонд. Не втомлюємось дякувати усім, хто долучився до творення добра. Ми спокійні, що діти взуті і вдягнуті на зиму та не будуть мерзнути.


Дякуємо всім небайдужим за те, що ви віддаєте свій час, матеріальні блага та енергію іншим. Ми міцно тиснемо руку усім тим, на чию підтримку можуть розраховувати діти та літні люди. Без вас не було б стільки чудових поїздок та врятованих життів.
Магія свят приходить туди, де її створюють. Внесіть свою частку у творення дива, приєднуйтеся до благодійних акцій у новому 2021 році та допоможіть чиїсь мрії стати реальністю.
Вітаємо з прийдешніми святами!