Дорогі працівники, випускники та студенти Львівського національного аграрного університету!
Напередодні Нового року та Різдва Христового дякую всім Вам за щоденну працю на благо ЛНАУ. Знаю, що кожен з Вас доклав багато зусиль, щоб наш університет був у переліку найуспішніших закладів вищої освіти в Україні.
Сьогодні ми перегортаємо останню сторінку 2020 року, що приніс нам багато хвилювань, нових вражень і змін. Усі ми стали мудрішими, досвідченішими та сильнішими. Але насамперед – згуртованішими як народ, як нація, котра захищає не лише свою територіальну цілісність, свободу й незалежність, а й бореться зі складним вірусом під назвою Covid-19. Сподіваємося, що рік прийдешній принесе нам довгоочікувану перемогу над вірусом, який, на жаль, забрав життя і наших колег. Також бажаємо Україні здобути перемогу над агресором у неоголошеній війні, низько вклоняємося і складаємо безмежну шану та вдячність мужнім захисникам України, котрі зустрічатимуть свята в холодних окопах.


У 2020 році ми багато зробили для розвитку університету. Львівський національний аграрний університет посідає чільні місця з багатьох показників навчальної роботи, ми розгортаємо широкий спектр науково-дослідних проєктів, більшість яких стосується аграрної сфери. За цей рік наші науковці отримали чимало почесних державних нагород і премій. Переконаний, що все це стало можливе саме завдяки командній роботі й умінню наших працівників і студентів гуртуватися для подолання труднощів і досягнення нових вершин.
Масштабні за складністю й обсягом завдання постануть перед колективом та студентами Львівського національного аграрного університету у 2021 році, але ми з надією й оптимізмом дивимося в майбуття. Ми піднімемо на вищий рівень навчально-виховний процес, зміцнимо й осучаснимо матеріально-технічну базу, поліпшимо результативність науково-дослідної роботи.
Сердечно вітаю всіх викладачів, працівників, студентів та їхні родини з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! Нехай разом зі старим роком підуть у минуле всі хвороби та печалі, а різдвяна зоря наповнить ваше життя радістю та світлом. Бажаю Вам підтримувати у серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму. Здоров’я Вам та вашим близьким, тепла вашим серцям.
Хай творча наснага та завзятість ніколи не залишають Вас! Нових Вам звершень і здобутків на славу рідної України!
Христос рождається! Славімо його!

Ректор ЛНАУ, академік НААНУ
В.В. Снітинський