«Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проєкт, який надає соціальні послуги та притулок найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї.
Продуктові полички у «Місті Добра» опустіли, і Львівський національний аграрний університет вкотре долучився до допомоги потребуючим. Було закуплено: макаронні вироби, крупи, консерви, цукор, сіль, чай, дитяче харчування, печиво та солодощі. Посилка вагою 40 кг попрямувала у м. Чернівці в «Місто Добра» – Міжнародний центр підтримки для мам-безхатченків із малюками на руках.
В «Місті Добра» борються за кожну маму для дитини. Тут мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку.
Та на цьому наша благодійність діяльність не завершена. Є діти та літні люди, які щоденно потребують нашої підтримки. Тому ми звертаємося до кожної людини із щирим серцем – підтримайте благодійні акції у ЛНАУ! Навіть найменший ваш вклад стає цеглинкою чийогось щасливого дитинства та життя.