Під цим гаслом 1 лютого 2021 року в дистанційному форматі відбувся VI Міжнародний фестиваль імені Любомира Гузара «Студентська коляда».
Фестиваль проводиться з ініціативи Київського кооперативного інституту бізнесу і права та Київської Трьохсвятительської духовної семінарії за підтримки Центру академічного душпастирства УГКЦ та Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).
Метою заходу є відродження, збереження і розвиток української культури, утвердження духовних та національних цінностей, поширення духовно-культурних надбань нації, створення умов для підтримки та розвитку студентської творчості.
Участь у VI Міжнародному фестивалі «Студентська коляда – 2021» ім. Любомира Гузара взяли колективи з усіх куточків України та світу.
Багаторазову участь у фестивалі беруть творчі колективи ЛНАУ: Народна хорова капела «Джерела Розточчя», Народний духовий оркестр, Народна капела бандуристів, Народний вокально-інструментальний ансамбль «Берегиня», Народна хорова капела викладачів та співробітників ЛНАУ.
Запрошуємо до перегляду!