25 лютого представники Львівського НАУ у складі керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк, капелана університету о. Івана Венгрина, директора Музею Степана Бандери Антоніни Білик та в. о. голови ППО студентів та аспірантів Яни Борщ побували у Жовківському навчально-реабілітаційному центрі І-ІІІ ступенів «Злагода». Це заклад, у якому здобувають повну загальну середню освіту діти з вадами слуху, з порушеннями мовлення, з порушеннями у розумовому розвитку та іншими особливими освітніми потребами.
У навчально-реабілітаційному центрі «Злагода» панує затишок та чистота, стіни прикрашені малюнками й аплікаціями, які зробили талановиті вихованці закладу.
Діти, які навчаються у цьому центрі, дуже слухняні, розумні та креативні, тому директор школи висловила прохання придбати для них кольоровий та гофрований папір, фломастери та олівці, розмальовки, набори для квілінгу та інші матеріали для дитячої творчості. Всі прохання було виконано. Окрім того, представники ЛНАУ передали одяг та взуття, а також печиво та солодощі, за які дякуємо кондитерській фабриці «Ярич», котра вже вкотре долучається до наших благодійних акцій.


Зараз у реабілітаційному центрі для дітей, які мають вади слуху, облаштовуються спеціальні класи, в яких необхідно встановити телевізори, на які центр не має коштів. Тому Львівський національний аграрний університет хоче зробити все можливе, щоб допомогти дітям та подарувати їм хоч один телевізор. Сподіваємося, нам вдасться зібрати відповідну суму грошей. Просимо долучатися до пожертв, щоб подарувати цим дітям трохи щастя.
Бажаємо організаторам благодійних акцій та жертводавцям наснаги та міцного здоров’я. Ви запалюєте любов’ю серця дітей.