11 березня представники Львівського національного аграрного університету відвідали два дитячих будинки у місті Львові: Комунальний заклад Львівської обласної ради «Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки», що знаходиться на вулиці В. Антоновича, будинок 117, та Будинок дитини № 1 на вулиці Т. Комаринця, будинок 2А, який надає медико-соціальний захист дітям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, дітям-сиротам, дітям, які залишились без батьківського піклування, а також дітям з вадами фізичного та розумового розвитку.
Керівник інформаційного відділу Ірина Фостяк, капелан Іван Венгрин, директор Музею Степана Бандери Антоніна Білик та в.о. голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Львівського національного аграрного університету Яна Борщ привезли від університету печиво та солодощі, дитячий одяг та взуття, пряники та іграшки.
Представники університету вже не вперше відвідують ці заклади, тому не втомлюються дякувати усім, хто долучився до творення добра і є небайдужими до нелегкої долі дітей.