14 квітня 2021 року відбулась спільна нарада адміністрації ЛНАУ з адміністраціями коледжів, які входять у його структуру, на тему «Розробка освітньо-професійних програм та навчальних планів з підготовки молодшого фахового бакалавра в коледжах університету».

Розпочав нараду ректор Володимир Снітинський, який акцентував увагу директорів коледжів та розробників освітніх програм і навчальних планів на необхідності забезпечення якісних показників освітнього процесу у відокремлених структурних підрозділах. Також Володимир Васильович проаналізував теперішній стан справ з освітніми програмами та вказав на можливі шляхи їх удосконалення. 

Продовжили нараду перший проректор Віталій Боярчук та керівник навчально-методичного відділу з забезпечення якості вищої освіти Олег Микула, які презентували затверджені методичною радою університету «Вимоги до навчальних планів молодшого фахового бакалавра», а також ознайомили аудиторію з чинними нормативними актами, які на загальнодержавному рівні регулюють порядок формування відповідних навчальних планів.

В обговоренні проєктів навчальних планів підготовки молодшого фахового бакалавра взяли участь декани факультетів Володимир Ковалів, Андрій Мазурак, Степан Ковалишин, Володимир Бальковський та Наталія Стойко.

За результатами спільної наради було прийнято ряд важливих рішень, які дозволять покращити підготовку фахових молодших бакалаврів у коледжах Львівського національного аграрного університету.