Наприкінці квітня, коли наша планета Земля вже готова до весняного оновлення, в Україні відзначають День довкілля. Головним завданням цього заходу є поліпшення стану української природи.
У Львівському національному аграрному університеті є добра традиція щорічно проводити толоку й озеленення території до Дня довкілля та напередодні Великодніх свят.
Працівники ЛНАУ прибрали територію, а також висадили 25 волоських горіхів (Juglans regia L.) та 65 дубів звичайних (Quercus robur L.) на території університету, які протягом довгого часу будуть радувати та надихати своєю красою та мужністю. Адміністрація університету висловлює вдячність ДП «Рава-Руське лісове господарство» за наданий посадковий матеріал. Також викладачі кафедри екології підживили комплексними добривами липову та яблуневу алеї, які були висаджені минулого року за участю ректора університету, академіка НААНУ Володимира Снітинського.
Метою проведення Дня довкілля є привернення уваги до екологічних проблем, популяризація дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.


Дбаймо про майбутнє разом!