Важливою складовою становлення держави є поповнення збройних сил, здатних надійно забезпечити її суверенітет, захист населення. У відповідальний час народ завжди з особливою повагою дивиться на своїх захисників, бо служити народу – це найвища честь, покликання, обов’язок. Від вірності воїнів, їх розуміння важливості свого призначення, впевненості у своїх силах, готовності долати труднощі залежить майбутнє, міць і процвітання держави.
З метою виховання в студентської молоді військово-патріотичного духу 12 травня у Львівському НАУ було проведено профорієнтаційну зустріч «Військово-патріотичне виховання у закладах вищої освіти», на якій були присутні військовий комісар Галицько-Франківського ОРВК міста Львова полковник Сергій Кучинський та проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич.


На зустрічі Сергій Миколайович розповів про свій військовий шлях від солдата до військового комісара, про престижність військових професій, майбутні перспективи. Здобувачі вищої освіти ознайомились із військовими спеціальностями та умовами проходження військової служби за контрактом.
На завершення військовий комісар побажав нашим студентам  наснаги та нових здобутків у навчанні.