Найяскравішою подією у Львівському національному аграрному університеті є День зустрічі з випускниками ювілейних років. Цього року це свято відбулося 29 травня перед головним корпусом університету і скликало випускників Львівського сільськогосподарського інституту, Львівського державного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету 1961, 1966, 1971, 1976, 1981, 1986, 1991, 1996, 2001, 2006, 2011, 2016 років випуску. Урочистості розпочалися виконанням Державного Гімну України «Ще не вмерла Україна», який заспівала Народна хорова капела «Джерела Розточчя».
З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету, академік НААНУ В.В. Снітинський, який розповів про розвиток і здобутки навчального закладу. Володимир Васильович, зокрема, наголосив на тому, що наш ЗВО йде в ногу з часом, модернізується й оновлюється для своїх студентів – майбутніх фахівців у різних галузях. Ректор висловив щиру вдячність усім, хто розвиває національну аграрну освіту і науку, працює у сфері сільськогосподарського адміністрування та виробництва.


Своїми спогадами про навчання в університеті та студентські роки поділився Петро Панасович Комар, випускник факультету агротехнологій і екології 1974 року, голова Асоціації випускників Львівського національного аграрного університету.
До присутніх також звернувся випускник факультету агротехнологій і екології 1960 року Іван Петрович Штефаньо, який відмітив тенденції розвитку агропромислового комплексу і їх вплив на освіту в нашому закладі. Наголосив, що Львівський національний аграрний університет продовжує свою славну 165-літню історію, підвищуючи престиж аграрної освіти в Україні.
Також перед випускниками виступив о. Іван Венгрин, капелан ЛНАУ і випускник факультету агротехнологій і екології, з такими словами: «Ми покликані бути добрими учнями, добрими дітьми своїх батьків, добрими студентами та добрими людьми на своїй землі. Ora et labora – цей вислів у перекладі з латини означає «молися і працюй». У щирій праці та молитві полягає наша відповідальність перед Богом і Україною».Творчим дарунком для усіх присутніх стали виступи колективів та учасників художньої самодіяльності університету.

Народна хорова капела «Джерела Розточчя» під керівництвом Христини Венгрин виконала пісню «Гей, соколи».
Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» виступив із закарпатським народним танцем «Рахівчанка» (хореографія О. Голдрич, постановка А. Дендюк).Пісню «Запали вогонь» (слова і музика Злати Огневич) виконав Народний вокально-інструментальний ансамбль «Берегиня» (керівник Марія Мисько).
Народний духовий оркестр виконав пісню «I feel good» (керівник Марта Мурська).
З піснею «Старі фотографії» виступили Софія Кулина, Валерія Федюшина та Карина Гюрджян.
У виконанні Михайла Іващенка, Дмитра Ковальчука й Андріана Пилипця для гостей свята пролунала пісня «Галичина».
Також у їх виконанні на завершення концерту прозвучав «Марш українських націоналістів».
Завершилося свято спільними фото на згадку і відвідинами рідних факультетів.
Львівський національний аграрний університет пам’ятає усіх своїх випускників і завжди з нетерпінням чекає їх в гості!