З 7 червня 2021 р. розпочинається реєстрація на вступні іспити для вступу на місця державного замовлення для пільгових категорій вступників (згідно з розділом VIII Правил прийому до ЛНАУ для здобуття вищої освіти у 2021 році http://lnau.edu.ua/lnau/index.php/uk/students/pravulaprujomy.html) на всі спеціальності першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яка триватиме до 6 липня 2021 року.

Документи для реєстрації приймають в каб. 130 головного корпусу згідно з розкладом роботи приймальної комісії університету.

Для участі у вступних іспитах на місця державного замовлення вступники подають:

  • заяву в паперовій формі;
  • оригінал та копію документа, що посвідчує особу;
  • кольорову фотокартку розміром 3×4 см;
  • оригінал та копію документа про повну загальну середню освіту або довідку закладу освіти про завершення її здобуття до 10 липня;
  • оригінали та копії документів, що посвідчують право вступника на участь у вступних іспитах (https://mon.gov.ua/storage/app/media/vishcha-osvita/2020/05/29/lyst/1-9-282270520shchodo-informatsiynikh-materialiv-dodatok.pdf)

 Передбачено електронну реєстрацію.

Вступники надсилають на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступні документи:

  • скановану копію заяви (завантажити заяву) (з обов’язковим зазначенням спеціальності та сесії вступних випробувань);
  • скановану кольорову копію документа, що посвідчує особу (ID-картки та виписки з реєстру про місце проживання);
  • скановану копію документа про повну загальну середню освіту або довідки закладу освіти про завершення її здобуття до 10 липня;
  • скановані копії документів, що посвідчують право вступника на участь у вступних іспитах.

Вступнику, який здійснив електронну реєстрацію, потрібно прийти до приймальної комісії університету (ауд. 130 головного корпусу) з паспортом (ID-карткою), оригіналами документів, що посвідчують право вступника на участь у вступних іспитах, та кольоровою фотокарткою розміром 3×4 см перед вступним випробуванням і отримати аркуш результатів вступних випробувань. Оформлений приймальною комісією аркуш результатів вступних випробувань разом із документом, що посвідчує особу, є перепусткою до аудиторії, де будуть проводитись вступні випробування згідно із затвердженим розкладом (завантажити розклад).

 

Зверніть увагу! Реєстрація для участі у вступних випробуваннях не є фактом подання заяви вступника для вступу на навчання до Львівського національного аграрного університету. Прийом заяв та документів для вступу на ОС «Бакалавр» розпочинається 14 липня.