1 липня благодійники ЛНАУ відвідали Комунальний заклад Львівської обласної ради «Великомостівський геріатричний пансіонат». Там опікуються понад 120 чоловіками та жінками, яким надають послуги щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів.
Завдяки небайдужості працівників Львівського національного аграрного університету та жителів м. Дубляни підопічні Великомостівського геріатричного пансіонату отримали постіль та рушники, ковдри та подушки, одяг та продукти (фрукти, кондитерські вироби, крупи, цукор, сіль і ін.). Також було передано побутову хімію.
У цих людей – непрості долі, але в очах у кожного – вдячність. Представників Львівського національного аграрного університету вразила усмішка на їх обличчях – на тих обличчях, які зазвичай сумують через різні думки й потреби, через самотність, біль, хвороби й забуття рідними. Люди раділи, як малі діти, коли побачили гостей. Незважаючи на свій вік та стан здоров’я, підопічні пансіонату були раді, що до них завітали. Проявлена увага та турбота є для них найбільшим подарунком.
Висловлюємо щиру подяку за виявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги. Дякуємо всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – прояв людяності та любові до ближнього.