Шановні працівники Львівського національного аграрного університету та коледжів, які входять у його структуру!
Щиро і сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника освіти, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки, мудрості.
Дорогі колеги, Ваша професія – одна із найблагородніших, адже кожен, хто обрав колись для себе педагогічну стежину, водночас взяв на себе і велику відповідальність. Вашим завданням є виконання особливої і дуже почесної місії – підготовки висококваліфікованих фахівців і здійснення наукової діяльності на благо економіки України та суспільства загалом.
Саме Ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями.
Впевнений, що спільними зусиллями викладачі та науковці Львівського НАУ здатні забезпечити один із головних пріоритетів української освіти – доступну та якісну освіту кожному студентові, створивши найкращі умови для самореалізації особистості. Бажаю Вам, щоб Ваші зусилля, спрямовані на втілення все нових результатів наукової думки у навчальний процес, давали свої плоди та привели до зростання нового покоління вихованих, освічених, гуманних і достойних людей – громадян нашої держави!
Вітаючи Вас зі святом, дорогі освітяни, бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення, мудрості, невичерпної енергії, добробуту та нових педагогічних звершень!

З повагою
ректор ЛНАУ, академік НААНУ
Володимир Снітинський