День Святого Миколая – це найбільш очікуване свято і для малечі, і для дорослих, оскільки збуваються потаємні бажання, творяться різні дива. Щоб Святий Миколай завітав до тих діток, які найбільше потребують щедрості, добра, любові, подбали працівники та студенти Львівського національного аграрного університету.
17 грудня 2021 р. волонтери університету здійснили ряд поїздок до різних закладів, де на них завжди з нетерпінням чекають. Це Будинок дитини № 2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки та КЗ ЛОР «Будинок дитини № 1» для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.
Волонтерам вдалося зібрати одяг і взуття, іграшки, книги та канцтовари, різні розвивальні ігри. Було закуплено крупи, чай, олію, фрукти, солодощі та інші продукти, засоби особистої гігієни, побутову хімію, мийні засоби, підгузки, пелюшки та багато іншого.
Висловлюємо величезну вдячність і щиру подяку всім, хто не залишився осторонь і допоміг у здійсненні дитячої мрії. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності та відчутна підтримка для знедолених і нужденних. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких благ, здоров’я та процвітання на Вашому життєвому шляху.