Дорогі наші випускники, шановні професори, викладачі!
Випуск студентів-магістрів – це свято, яке є особливим для всього Львівського національного аграрного університету.
Швидко пролетіли студентські роки, попереду – новий незвіданий шлях, дорога до нових досягнень та втілення задумів.
Кожен випуск є особливим. Не виключення й ваш. Ви закінчуєте університет в особливий час – час викликів та можливостей, коли в економіці нашої держави продовжує зростати роль аграрного сектору та потреба у фахівцях, які вміють ефективно використовувати природні ресурси. Нашій країні потрібні спеціалісти якісно нового рівня та кваліфікації.
Ми щиро вдячні вам за те, що місцем свого професійного і духовного становлення ви обрали саме Львівський національний аграрний університет, який у цьому році відзначає 165-ліття від дати створення. За період своєї роботи, змінюючи не одну назву – від Рільничої школи до Сільськогосподарського інституту, від Академії землеробства до Національного аграрного університету, наш заклад випустив багато відомих вчених, громадських та державних діячів, висококваліфікованих фахівців своєї справи.
Дорогі наші випускники!
Від молоді залежить не лише сучасний, але й майбутній розвиток. Вам належить формування нового порядку денного для відновлення і зростання української економіки.
Бажаємо, щоб знання, які ви здобули у Львівському національному аграрному університеті, та подальший практичний досвід допомогли вам закласти основи успіху у різних сферах діяльності.
Тож від імені Вченої ради університету, професорсько-викладацького складу, ректорату ЛНАУ і від себе особисто у цей особливий день хочу побажати вам віри, надії та любові. Доброго вам здоров’я, наснаги та духовних сил. На життєвій дорозі не всі будуть вашими однодумцями, але шануйте добро, не забувайте про друзів та сприяйте втіленню в життя гарних починань.
Сподіваюсь, що роки, проведені у Дублянах, залишаться у вашій пам’яті як світлі спогади про насичене, часом нелегке, але таке цікаве і наповнене особливим змістом студентське життя!
Нехай ваш подальший вибір на шляху нових можливостей буде вдалим, сприятиме професійному зростанню та піде на користь вам, вашій справі і тим, хто підтримує вас у житті! Всіляких вам благ!
Carpent tua poma nepotes – І споживатимуть твої плоди нащадки!
Слава Україні!