Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники та студенти Львівського національного університету природокористування щиро вітають ректора ЛНУП, академіка НААНУ, заслуженого діяча науки і техніки України, дійсного члена Академії вищої школи України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, професора, доктора біологічних наук Володимира Снітинського з Днем народження!
 
Шановний Володимире Васильовичу!
Весь колектив рідного для Вас університету бажає Вам подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних звершень! Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку і зміцненню досягнень Львівського національного університету природокористування.
У день уродин бажаємо Вам міцного здоров’я та оптимізму, невичерпного запасу сил, достатку, реалізації нових задумів, мирного неба, родинного тепла і затишку, а ще – довгих років плідної праці і служіння людям.
Нехай поруч з Вами завжди буде міцна і надійна команда, талановитий колектив викладачів, аспірантів і студентів, а Вашими невтомними діяннями квітне й багатіє українська держава та передає їх як гідний спадок майбутнім поколінням.