1 грудня 2022 р. був підписаний меморандум про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Жовківською міською радою. Ректор університету академік НААНУ Володимир Снітинський та міський голова міста Жовква Олег Вольський обговорили умови співпраці, згідно з якими протягом наступних трьох років розвиватимуть взаємовигідне та довгострокове співробітництво, спрямоване на досягнення своїх статутних цілей шляхом проведення профорієнтаційної роботи з учнями старших класів за напрямком. Сторони погодились співпрацювати для розвитку і впровадження передового досвіду у сфері освіти.
В рамках даного документа на кафедрі менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого було розпочато реалізацію освітнього проєкту з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager». Учасниками цього проєкту стали учні шкіл м. Жовква.
Програма проєкту передбачає вивчення п’ятьох курсів, які проходять у форматі лекцій, та націлена на ознайомлення з управлінськими навичками та освоєння soft skills.
В рамках дії цього проєкту завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого Лілія Войнича презентувала перший курс – «Менеджмент», який розкриває особливості побудови організації, зокрема пошук ідеї, формування бізнес-моделі, побудову бізнес-стратегії та ознайомлення зі swot-аналізом.
Метою даного проєкту є формування активних членів суспільства, здатних вирішувати нагальні проблеми та протистояти викликам сьогодення.