Прийміть найщиріші вітання від усієї академічної спільноти Львівського національного університету природокористування з нагоди Дня народження!
Ваша жертовна праця як ректора припала на складні часи: Вам довелося відроджувати в Дублянах науку, матеріальну базу, міжнародні зв’язки, аграрні студії та історичну пам’ять, пройти усі непрості етапи становлення нашого університету як сучасного інноваційного ЗВО у незалежній Україні.
Ми глибоко поважаємо та шануємо Вас як непересічного керівника, який передусім цінує людську гідність, чесну працю, високий професіоналізм та любов до рідної землі; справжнього патріота, для якого незаперечною цінністю є Українська вільна і соборна держава, пісня, мова, культура та історія; талановитого вченого та педагога, який сформував цілу когорту українських науковців; відповідального лідера, який створив у нашому колективі сприятливі умови для розвитку тих талантів і здібностей, якими Бог наділяє кожну людину.


Ініційовані Вами наукові, освітні чи виховні заходи завжди стають відкритою платформою для обговорення важливих суспільно-громадських проблем та об’єднують у стінах нашого університету знаних громадських, духовних та культурних діячів. Ваша чітка державницька позиція та вміння відповідати на усі виклики, які ставить перед нами сьогодення, є незаперечним прикладом для викладачів та усього студентства. Дякуємо, що Ви завжди відкриті до спілкування, дослухаєтеся до наших прагнень і підтримуєте молодіжні ініціативи.
Ми спільно з Вами пережили складний період пандемії і в цих умовах налагодили якісний навчально-виховний процес. А нині в тяжких умовах повномасштабної війни ми з Вами разом допомагаємо армії, попри труднощі продовжуємо працювати над багатьма науковими та суспільно-громадськими проєктами, плідно співпрацюємо зі стейкхолдерами, виховуємо наших студентів патріотами і професіоналами. Спільно з Вами вибудовуємо корпоративну культуру закладу, яка базується на академічній доброчесності, на пошануванні людської і наукової гідності. І садимо сад як символ невмирущості країни, бо свято віримо у її Перемогу!
Сердечно зичимо Вам родинного щастя, міцного здоров’я, наснаги та подальших успіхів у Вашій відповідальній праці, життєвих сил та оптимізму для нових звершень, радості від зреалізованих вагомих проєктів, які наближають нашу Перемогу! Хай засіяні Вами зерна добра, знань, здобутків зростають щедрим урожаєм! Хай Бог благословляє Вас на многії і благії літа!