Ваше Блаженство!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження від академічної спільноти Львівського національного університету природокористування!
Ваше життя та діяльність є прикладом самовідданого служіння Богові, Церкві та рідному народові. Ваша жертовна праця для зміцнення та розвитку Української греко-католицької церкви, виховання вірних, особливо молоді, є тим славним чином, який здобув глибоку шану та повагу у всій Христовій Церкві.
Сьогодні, в час страшної, кровопролитної війни, Ви як справжній Пастир свого народу, як гідний продовжувач справ своїх великих попередників сієте життєдайне Слово Боже в Україні та за її межами. Це Слово стає словом потіхи та надії для зранених війною українців, допомагає їм віднайти духовну опору у вирі страшних подій та служити іншим людям, загоюючи рани. Ви миттєво реагуєте на усі події, які відбуваються в країні, підтримуєте стражденних, безперестанно молитеся за наших захисників, зміцнюєте у вірі та навчаєте довіритися Богові і йти паломницьким шляхом гідности, свободи, правди та добра. Ваша віра в Перемогу України (бо зло завжди зазнає поразки) нас зміцнює та надихає. Ваше слово від імені усієї Української греко-католицької церкви стукає до сердець і до сумління кожної людини доброї волі у світі, закликаючи до допомоги та підтримки нашої країни. Ваші проповіді та виступи у засобах масової інформації дають нам моральну науку, яка допомагає вистояти у нинішній непростий час, плекаючи у собі високі християнські цінності.
Дякуючи Вам за Вашу плідну працю, науку та слова надії, сердечно бажаю, щоб і надалі Бог уділяв Вам своїх небесних ласк, зміцнюючи силою, здоров’ям, натхненням та наснагою, щоб славити Господнє ім’я на многії і благії літа!