22 травня 2023 р. на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування було проведено особливий захід на вшанування полеглого героя російсько-української війни – нашого випускника Петра Цимбалюка. Зокрема, його іменем було названо одну з навчальних аудиторій лекційного корпусу, де встановлено меморіальну дошку.
Петро Миколайович Цимбалюк (01.01.1978 – 22.05.2022) навчався у Львівському державному аграрному університеті за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» (1995–2000), а пізніше здобув другу вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент», працював інженером-кошторисником, інженером технагляду за будівництвом, був членом гільдії інженерів технагляду України, раціоналізатором і винахідником, активним громадським діячем. У 2014 році пішов добровольцем на війну, маючи троє неповнолітніх дітей, рік воював в АТО в секторі «А» Луганської області. У 2022 р. після повномасштабного вторгнення знов добровольцем пішов на фронт і 26 лютого у складі 24 ОМБР імені короля Данила вже був на бойових позиціях на Луганщині. Брав участь у боях на Ізюмському напрямку. 22 травня 2022 р. загинув внаслідок важкого поранення в районі смт Кормишуваха Луганської області. Похований у рідному місті Дубляни.
Захід провели до річниці з дня смерті воїна, і символічно, що це відбулося напередодні Дня героїв.

Відкрила захід перший проректор Ірина Михайлівна Федів, яка наголосила, що Петро та його побратими віддали за нашу свободу найцінніше, що у них було, – їх життя. І варто пам’ятати їхній подвиг, бо вони з нами, поки ми їх зберігаємо у своїх серцях. Декан факультету будівництва та архітектури Андрій Васильович Мазурак, доцент кафедри будівельних конструкцій, голова профкому ЛНУП Роман Андрійович Шмиг, однокласник та одногрупник Петра Андрій Височенко згадували про П. Цимбалюка як надзвичайно доброго, справедливого, принципового студента та колегу. Батьки і брат Віктор поділилися спогадами з життя своєї сім’ї, наголошуючи насамперед на патріотизмі, відданості справі та доброму професійному вишколі Петра. А насамкінець дружина П. Цимбалюка звернулася до студентської аудиторії із закликом докладати максимум зусиль, щоб здобувати якісну освіту і в майбутньому відбудовувати свою Батьківщину, інакше подвиг Петра та багатьох інших українських героїв буде марним.