Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії для працівників наукових установ та закладів вищої освіти (університетів, академій, інститутів).

З 1 до 30 березня тривав прийом заявок на здобуття обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області 2023 року.

Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії з відбору лауреатів премій надійшло 306 заявок із 26 закладів вищої освіти та наукових установ Львівщини. Премії отримали 171 науковець.

Відповідно до розпорядження № 372/0/5-23ВА начальника Львівської ОВА Максима Козицького від 24.05.2023 р. конкурсною комісією визначено науковців-лауреатів обласної премії – відомих учених і знаних фахівців, молодих учених і дослідників, які мають опубліковані наукові праці в авторитетних наукових виданнях та високий рівень цитування у базах даних Scopus та Google Scholar, з метою підтримання і стимулювання виконання ними наукових досліджень.

Нагородження переможців конкурсу преміями та дипломами лауреатів відбулось 29 травня.

Серед учасників конкурсу наш університет достойно представляли професор, доктор сільськогосподарських наук, заслужений діяч науки і техніки України, науковець року (2020 р.) Іван Антонович Шувар та кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри енергетики Сергій Валерійович Сиротюк.

Церемонія вручення нагород відбувалась у Будинку учених за участю начальника Львівської ОВА Максима Зіновійовича Козицького та директора департаменту освіти і науки Олега Володимировича Паски.

Сердечно вітаємо наших переможців!