Вельмишановний Степане Павловичу!
Щиросердечно вітаємо Вас із визначним ювілеєм!
Широка наукова громадськість знає Вас як визначного українського ученого в галузі ґрунтознавства, доктора географічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Заслуженого діяча науки і техніки України, Заслуженого професора Львівського національного університету імені Івана Франка.
Протягом багатьох років завдяки своїм знанням і досвіду, невтомній енергії Ви досягли значних вершин професійної досконалості. Свій педагогічний і організаторський талант, життєвий досвід Ви віддаєте вихованню нової генерації висококваліфікованих фахівців для аграрної науки, прищеплюєте молоді любов до рідної землі.
Високо цінуємо Ваш особистий внесок у розвиток освіти та підготовку наукових кадрів у стінах Львівського національного університету природокористування.
У цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги. Знаємо і цінуємо Вас як людину з неабияким організаторським хистом, цілеспрямовану, талановиту, наполегливу, чудового фахівця, непересічну особистість і просто як щиру життєрадісну людину. Саме завдяки цим рисам Ви здобули собі визнання, повагу та авторитет серед науковців та студентів.
Тож весь колектив Львівського національного університету природокористування вітає Вас зі славними уродинами. З нагоди ювілею бажаємо Вам добра і благополуччя, хліба-солі на Вашому столі, цілющої води у Вашій криниці, достатку і затишку у Вашій оселі. Бажаємо, щоб і надалі невичерпним було джерело Вашої енергії, множились Ваші здобутки у царині науки і освіти.
Божої опіки, Степане Павловичу, на многії літа!

З повагою
колектив та ректор Львівського НУП
Володимир СНІТИНСЬКИЙ