7 липня 2023 р. завідувач кафедри економіки ЛНУП д.е.н., проф. Георгій Черевко взяв участь у Міжнародній конференції «Czynniki rozwoju gospodarczego ze szczególnym uwzględnieniem obszarów wiejskich», яка відбулася в Університеті наук про життя у Варшаві (SGGW, Польща) і була присвячена 70-річчю відомого вченого, доктора економічних наук, професора Богдана Клепацького – професора Honoris Causa Львівського національного університету природокористування ще з 2001 року. Георгій Черевко вручив шановному ювіляру вітальний адрес та пам’ятні подарунки від ректора ЛНУП академіка Володимира Снітинського.
Конференція пройшла у теплій атмосфері поздоровлень та побажань ювіляру, хоча загальним тлом конференції були дискусія та обмін думками на теми, пов’язані зі зрівноваженим багатофункціональним розвитком сільських регіонів, проблемами формування людського капіталу, логістики в агробізнесі, економічного зростання у контексті проблем природокористування та наслідків російської агресії в Україні.
Надзвичайно широке коло учасників конференції, які приїхали відзначити заслуги та доробок проф. Б. Клепацького, свідчить про велику шану і повагу до цього відомого у науковому економічному світі вченого, який вже понад 20 років є шанованим другом нашого університету і всіляко сприяв розвитку контактів між ЛНУП та SGGW.