19 жовтня 2023 року в актовій залі Львівського національного університету природокористування з ініціативи ректора університету Володимира Снітинського відбулася творча зустріч «Від серця до серця» із відомим українським співаком, автором багатьох мистецьких проєктів Орестом Цимбалою.
У залі панувала надзвичайна атмосфера, адже до уваги студентів, викладачів та працівників університету пан Орест запропонував найкращі українські пісні з репертуару Павла Дворського, Назарія Яремчука, естрадно-джазового ансамблю «Medicus», Володимира Івасюка, Ігоря Білозора авторства І. Поклада, Б. Весоловського, І. Хоми та інших метрів української естради. Це були як широко відомі «Смерекова хата», «Родина» чи «Червона рута», так і менш знані, але надзвичайні за своєю красою і мелодійністю твори «Облітає півонія», «Повстанське танго», «Прийде ще час» та інші. Особливо проникливо пролунала пісня «Родина», бо в залі було багато членів родини співака, зокрема його батьки, дружина і три чудові донечки, одна з яких, Меланія, співала разом із батьком.


На завершення концерту Володимир Снітинський вручив Оресту Цимбалі подяку за творчість, значний внесок у розвиток української культури та допомогу Збройним Силам України.
Концерт відбувся в рамках всеуніверситетського марафону зі збору коштів на купівлю транспортних засобів для потреб ЗСУ. Під час проведення заходу вдалося зібрати 20 тисяч гривень.