21 листопада 2023 року відбулась конференція трудового колективу Львівського національного університету природокористування, питаннями порядку денного якої були:
1. Про відзначення Дня працівників сільського господарства;
2. Про роботу організаційного комітету з проведення виборів ректора Львівського національного університету природокористування;
3. Різне.
Головою конференції було обрано голову профспілкової організації працівників ЛНУП Романа Шмига, до президії увійшли в.о. ректора Володимир Снітинський та перший проректор Ірина Федів.


Перед тим, як перейти до реалізації порядку денного, в.о. ректора Володимир Снітинський виступив із вступним словом, в якому привітав усіх з християнським святом Введення в храм Пресвятої Богородиці та Днем Гідності та Свободи. Відзначив, що наша свобода виборюється дуже великою ціною, тому ми завжди маємо пам’ятати тих, хто віддав своє життя за волю та незалежність України, і запропоновував вшанувати полеглих Героїв хвилиною мовчання. У продовження Володимир Васильович привітав присутніх з Днем працівників сільського господарства - святом, до якого академічна спільнота нашого навчального закладу має безпосередній стосунок, оскільки навчає та виховує майбутніх господарів рідної землі.
Реалізація першого питання порядку денного розпочалась з доповіді проректора з наукової роботи Богдана Гулька, в якій з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства було детально проаналізовано актуальний стан, проблеми та перспективи відновлення аграрного сектору під час воєнного стану, охарактеризовано напрями розвитку аграрної сфери та у цьому контексті визначено завдання університету, який має бути сучасним хабом, що забезпечує комунікацію між освітою, наукою, бізнесом, виробництвом та є активним у напрямку впровадження інновацій.
Після виступу проректора відповідно до наказу в.о. ректора Володимира Снітинського № 249 від 15.11.2023 року з нагоди Дня працівників сільського господарства почесними грамотами було відзначено працівників і викладачів університету та фахових коледжів ЛНУП.
Щодо другого питання порядку денного виступила голова організаційного комітету з проведення виборів ректора Львівського національного університету природокористування перший проректор Ірина Федів, яка поінформувала присутніх про роботу комітету.
У продовження даного питання Володимир Снітинський звернувся до учасників конференції з пропозицією просити Міністерство освіти і науки України покласти обов’язки ректора Львівського національного університету природокористування на першого проректора Ірину Федів з 8.12.2023 року до часу обрання керівника в установленому законодавством порядку. Пропозиція була підтримана одноголосно.